26.02.2024

Наградите за интериорен дизайн DIBLA DESIGN AWARDS ще бъдат връчени на 13 март

Церемонията на конкурса, организиран от екипа на платформата dibla.com, ще се състои в първия ден на изложение ЕКСПОМЕБЕЛ, в Интер Експо Център

По всичко личи, че денят на интериорният дизайн през тази година ще е 13 март. На тази дата  очакваните от всеки в бранша награди за интериорен и продуктов дизайн DIBLA DESIGN AWARDS 2023 ще съберат над 1200 души в Интер Експо Център. Организаторите от платформата dibla.com отново обединяват сили с екипа на ЕКСПОМЕЛБЕЛ - изложението за дизайн, обзавеждане и интериор, избирайки престижните награди да бъдат връчени в първия ден на международния формат. Изложение ЕКСПОМЕБЕЛ ще изпълни залите на Интер Експо Център в София от 13 до 16 март с продуктите и услугите на стотици фирми от България и чужбина.

„Dibla Design Awards са признание за професионализъм и талант“, споделят от екипа на dibla.com. На официалната церемония на 13 март, пред над 1200 присъстващи, ще бъдат излъчени най-добрите в трите категории: Дизайнер на годината, Обществен интериор и Жилищен интериор. Победителите ще бъдат определени от международно жури, съставено от водещи експерти от САЩ, България, Италия, Полша, Великобритания и Белгия.

„Видимо през годините е, че дизайнът в България непрекъснато се развива, а екипът на dibla.com, като организатор на Dibla Design Awards, последователно издига церемонията година след година“, отчита екипът. Събитието е достъпно за всеки с покана, която може да бъде закупена ТУК.

Колаборацията с ЕКСПОМЕБЕЛ – изложението за дизайн, обзавеждане и интериор

От 13 до 16 март в залите на Интер Експо Център ще се стекат хиляди представители на сектора, възлизащ у нас на над 614 млн.евро. Отбелязвайки присъствие от 25 държави, последното издание на ЕКСПОМЕБЕЛ затвърди ключовото си мяста като бизнес-платформа за Балканите и Източна Европа. Изложението се организира от от Интер Експо Център и Браншова камара на дървообработващата и мебелната промишленост (БКДМП).

ЕКСПОМЕБЕЛ събира водещи компании от дизайна, обзавеждането, интериора и аксесоарите за офиса, хотела и дома. В 18-ото издание ще се включат производители, търговци, дизайнери и дистрибутори на корпусни и тапицирани мебели, матраци и подматрачни рамки, маси, столове, офис и градински мебели, интериорен текстил. Ще бъдат представени тенденциите, модерните, бутиковите, дизайнерските и класическите мебели. Своя билет за посещение на ЕКСПОМЕБЕЛ можете да закупите на www.furnitureexpo.bg.

Изложението ще обедини платформата си и с друго ключово събитие – Българска мебел на годината. На 13 март конкурсът, организиран от сп. МD –„Дизайн, интериор, архитектура“, в партньорство с БКДМП и Интер Експо Център, ще излъчи най-добрите в двете си основни категории „Реализирани продукти“ и „Концептуален дизайн“ и в седем подкатегории.

Симбиозата с ВАКАНЦИЯ&СПА Експо

За първи път ЕКСПОМЕБЕЛ ще се проведе с туристическото бизнес-изложение ВАКАНЦИЯ&СПА Експо. „ВАКАНЦИЯ&СПА Експо е сред предпоставките България да се превърне във важна спирка за всеки с бизнес в туристически бранш“, коментират организаторите от Интер Експо Център. 40-ото издание обединява национални и регионални бордове по туризъм, браншови организации, туроператори, турагенции, експерти, собственици и мениджъри на хотели, SPA и уелнес центрове, бизнеси в сферите на голф, винения, кулинарния и младежкия туризъм, производители и доставчици на хотелско, спа и фитнес оборудване, специализиран софтуер, атракциони, арт и спортни клубове, учебни заведения, издателства и медии.