25.10.2018

Най-новите възможности на системите за контрол на достъпа на HIkvision Integration Control 2018

Сектрон демонстрира на живо успешните и най-нови продукти на световния лидер в тази област Hikvision

Събитието Hikvision Integration Control 2018 - технологични решения за контрол на достъп и интеграция със системи за видеонаблюдение се проведе в четирите най-големи града на страната - Бургас, Варна, Пловдив и София.  И в София, в Интер Експо Център,  водещата компания в сектора у нас Сектрон демонстрира на живо най-новите функционални възможности за интеграция на системите за контрол на достъп, домофони и видеонаблюдение на световния лидер в тази област Hikvision.

На събитието бяха представени няколко бъдещи продукта, които са факт или предстои през следващите месеци да станат налични на родния пазар.

Едно от решенията е турникетът терминал с вратички, който се отключва освен с карта и с функцията за видео разпознаване. На вниманието на участниците беше показан също модул IP видео домофон. В България възможностите за видео на домофонните системи не се прилага, поради все още традиционното разбиране на технологията. Затова се очаква през март 2019 г. на българския пазар да се появи и познатият двупроводен вариант, обясниха от Сектрон. Модулът може да конфигурира различни домофони, разполага с три вида рамки, с възможности за разширяване и замяна на модули. С демонстрации на живо представителите на Сектрон показаха и уникален екран с IPS дисплей – жичен и безжичен вариант, спечелил награда за индустриален дизайн в категорията потребителски продукти.

По време на презентацията настоящи и бъдещи клиенти и партньори на компанията получиха допълнителна техническа информация за актуални продукти, предлагани от Сектрон като управляващи контролери, терминали за лицево разпознаване, биометрични четци и аксесоари, IP видеодомофонни системи.
Gallery