14.02.2022

Offline план за развитие

В началото на пандемията почти всички приеха с отворени обятия „почивката” и работа от вкъщи. Днес обаче дистанцията започва все повече да тежи както в лично, така и в професионално отношение.  Желанието да излезем от вкъщи и да се срещаме с други хора е все по-силно. Според проучване на BCD Travel, направено през юли 2021 г., сред 738 пътници в цял свят, 66% от тях считат липсата на човешки контакт за основен недостатък на срещите онлайн, 54% от интервюираните отчитат като слабост и лесното разсейване.
 
Не е страшно да си offline

Да се осъществяват бизнес срещи и контакти на живо е възможно. Дори препоръчително и предпочитано. Според 74% от респондентите, личните срещи с клиенти са най-важната причина за бизнес пътуване, което е пряко отражение на значимостта на ефективния личен контакт. При доверяване домакинстването на събитие от всякакъв характер на сигурен партньор като Интер Експо Център, взаимодействието се осъществява необезпокоявано и безопасно. Така получаваме едновременно и търсеното спокойствие, и жизнено необходимата за бизнес развитието висока ангажираност на аудиторията. Затова е важно да излезем от мрежата пряко и преносно. Защото събитията offline не са история, а тепърва се възраждат.
 
Пак да се срещнем, но не след 10 години

Безспорно дистанцията създава апатия и демотивация за работа у хората, затова време за губене няма. Служителите са най-ценният капитал на всяка една компания. Поради тази причина, всеки бизнес трябва да даде максимума, за да задържи персонала си и да го стимулира и развива. За целта на помощ идват всички видове събития на живо. Конференции и обучения, изложения, гала вечери и коктейли са само част от възможностите на Интер Експо Център, от които всички се нуждаят. За да се осъществява истински контакт и обмяна на опит, да се изграждат връзки, да се създава и надгражда спойката в екипа.
 
Online събитие ≠ Offline контакт

Вероятно някой би казал, че със същия успех можем да случим всичко online. Не съвсем. Оцененият на 2 часа когнитивен капацитет и всеки страничен шум, човек, устройство и обкръжаващата, често домашна, среда, водят до разконцентриране и значително по-трудно въздействие от презентиращия, обработка на информация и възприемане на послания. Така резултатът е недостатъчно ефективен бизнес контакт и преживяване за аудиторията, респективно недобър успех за компанията.
 
Екипът Интер Експо Център знае колко важни са различните типове събития за всеки бизнес и вярва силно в срещите на живо. Във визитката на центъра се отличават надеждността и споделянето на партньорските визии и ценности. “Тук можем да реализираме всичко, което поискате - изискано място за гала вечеря или коктейл, модерна зала за конференции, платформа за бизнес контакти в лицето на търговско изложение и още много други.”, споделят експертите на събитийния център.

Само попитайте!