12.01.2024

От 13 до 16 февруари насочваме вниманието си към Wine&Spirits Show 2024

Едноименният формат отново ни пренася в света на виното, бирата, спиртните напитки и гурме храните
 
Четвъртото издание на изложение Wine&Spirits Show, посветено на вината от близо и далеч, спиртните напитки, крафт бирата и гурме храните, ще се проведе от 13 до 16 февруари. Това съобщават организаторите от Интер Експо Център. „През изминалата година форматът прикова вниманието на хиляди посетители от България и чужбина“, напомнят те.
 
Wine&Spirits Show 2024 ще се превърне в дестинация, която ще бъде крайна цел на всеки, чийто прифесионален или личен живот се пресича с виното от България и чужбина, спиртните напитки, крафт бирите и гурме храните. Възможностите, които предоставя, превръщат изложението в притегателно място за производители, търговски представители и дистрибутори, ресторантьори и мениджъри на заведения, представители на търговски вериги, бармани, онлайн търговци, сомелиери, ритейлъри, кетъринг фирми и др.
 
КУПЕТЕ СВОЯ БИЛЕТ ЗА ПОСЕЩЕНИЕ
​В основата на успешното събитие стои цялостното преживяване за присъстващите. Стигайки до това заключение, благодарение на дългогодишния си опит, екипът на Wine&Spirits Show отдава особено внимание на съпътстващите събития. Последното издание предложи на публиката интригуващия формат „БулевАРТ на вкусовете“, като част от платформата „Сетива без граници“. В Търговската и Master Class-зоните присъстващите открива много възможности за бизнес и участие в майсторски класове. Мнозина се впуснаха и в първото издание на “Рисуване с вино”.
 
Концептуално надграждане
 
„Непрестанното развитие на форматите е в основата изложителите и посетителите да се възползват максимално от присъствието си“, споделят организаторите от Интер Експо Център. По пътя към надграждане на концепцията, през тази година Wine&Spirits Show ще се проведе успоредно с други два ключови формата. Това си изложенията СИХРЕ и #RetailShow, посветени съответно на хорека и ритейл сектора.
 
„Впечатленията ни до момента са, че двете очаквани с интерес събития ще бъдат много ценни и за публиката на изложение Wine&Spirits Show“, споделят от Интер Експо Център. И допълват, че сегмента на винопроизводството, спиртни напитки и крафт бирата, търговията и дистрибутирането им, както и създаването на гурме храни и пряко свързано с хорека и ритейл сегментите.
 
Благодарение на това публиката на Wine&Spirits Show ще се срещне с ритейлъри, производители, дистрибутори и доставчици на професионално кухненско оборудване и обзавеждане, храни, интериорен дизайн, оборудване за хотели и ресторанти, софтуер и др. Освен това в рамките на СИХРЕ ще се проведе отново форумът за висша кулинария GastronomiX.

Желаещите да се включат в Wine&Spirits Show 2024 все още могат да направят това, а посетителите имат възможност да се сдобията с билет чрез платформата www.wineandspirits.show.