19.05.2021

От 16 до 19 юни ще се проведе изложение Архитектурно-строителна седмица

„Оптималните ползи за всички присъстващи са наш основен приоритет“, споделят организаторите

Строителното бизнес изложение Архитектурно-строителна седмица ще се проведе от 16 до 19 юни. Информацията съобщават организаторите от Интер Експо Център.

„Ключово е да можем да реагираме бързо, покривайки високите изисквания на изложителите и посетителите, които присъстват на бизнес изложенията при нас. Устойчивото развитие на компаниите във всеки икономически сектор и отрасъл е в основата на фирмената ни философия“, коментират организаторите от Интер Експо Център. Провеждането на строителния бизнес форум от 16 до 19 юни дава на участниците възможност да се подготвят още по-добре, да поканят партньорите и потенциалните си клиенти да посетят изпълнените им със съдържание щандове.

Бизнес „на живо“

В този дух 21-ото издание ще предостави отново възможност за бизнес срещи на живо с представители на компании от различните сектори на бранша. Присъстващите ще създават бизнес контакти на място, ще разширяват връзките си и обогатяват продуктовите портфолиа, ще научават „от първа ръка“ за тенденциите, ще черпят ключово know-how. Отново ще бъдат представени различни продуктови направления. Компаниите ще съсредоточат вниманието ни върху хидроиздолационни решения, кофражни форми, материали за строителството, различни по предназначение подемници, врати – сред които и взломоустойчиви, стъклени прегради, климатизация и вентилация и много други.

Създавайки устойчива среда, Архитектурно-строителна седмица ще се проведе според всички нови стандарти за безопасност. Освен модерна вентилационна система с разделяне на входящ и изходящ въздушен поток, са подготвени детайлни „Вътрешни правила“, определящи всички необходими мерки за сигурност. Сред по-важните са: регулиране на човешкия поток чрез интелигентна Crowd management система, широки пътеки и отстояние между щандовете, възможност за използване на прозрачни прегради при бизнес преговорите. Организаторите призовават посетителите и да се регистрират онлайн. Своята регистрация можете да направите ТУК.

Допълнителна информация за бизнес форума можем да открием на сайта www.buildingweek.bg, откъдето все още желаещите да се включат като изложители компании могат да заявят участието си.