22.11.2019

От 22 до 24 ноември Интер Експо Център отваря вратите си за DiVino 2019

Fine Wine Corner и майсторски класове ще открият нови хоризонти пред присъстващите

Многобройни лекции, майсторски класове, семинари и презентации, 550 български вина, които повече от 85 изложители ще представят. Всичко това е само малка част от атмосферата на DiVino.Taste 2019, което се провежда от 22 до 24 ноември в Интер Експо Център.

Форумът на българското вино, организиран от Gourmet Publishing, дава възможност на всеки посетител да осъществи възможно най-прекия контакт със специалистите, които стоят зад създаването на всяка една от представените напитки.

DiVino.Taste 2019 разгръща своя потенциал в зали 5 и 6 на Интер Експо Център. Зала 5 е посветена на българските изби, които с многообразието от предложения дават възможност присъстващите да направят най-правилния избор. В компанията на вкусна храна, кафе и вода, посетителите ще се наслаждават на обособената Good Mood зона в зала 6. На щандовете, разположени в нея, там те ще открият деликатеси, качествени занаятчийски продукти, печива, зехтини, вода, кафе, винени аксесоари, информационни пунктове на партньорите и организаторите.

Българското вино е фокусът на Национална конференция „Българското вино в ХХI век“, която се състоя в рамките на DiVino.Taste 2019. В най-голямата конгресна зала на Интер Експо Център, зала Витоша, в рамките на първия изложбен ден, 22 ноември, се поставят въпросите за повишаващото се качество на родното вино, законодателните инициативи и много други.

Изпълнени с майсторски класове са вторият и третият ден на събитието – 23 и 24 ноември (събота и неделя). В рамките им ще бъдат представени разнообразни винарски райони по света, различни видове вино от България и чужбина както и последните тенденции във винопроизводството.

Организаторите са подготвили и атрактивен Fine Wine Corner. В зоната е обособено специално пространство за дегустации на български вина от местни сортове, сред които мавруд, рубин, мелник, димят, тамянка и други.

На 23 ноември вратите на DiVino.Taste 2019 са отворени за посетители от 11.00 до 20.00 часа, а на 24 ноември, неделя – от 10.00 до 18.00 часа.

Допълнителна информация за форума ще откриете в сайта taste.divino.bg.

DiVino.Taste 2019 разгръща своя потенциал в зали 5 и 6 на Интер Експо Център

 
Gallery