19.04.2021

Отварят се изложения и конферетни събития от днес, 19.04.2021г.

Очаква ни наситена програма от изложения и събития през май и юни в сигурна среда за реализиране на живо
 
От днес, 19 април, със заповед на здравния министър, се разрешава провеждането на изложения, конгресно-конферентни събития и семинари, при използване на 50% от капацитета на помещенията, спазване на физическа дистанция от 1.5 м. и носене на защитни маски за лице от участниците.
 
При спазване на всички изисквания на държавните здравни власти и международни стандарти, през следващите месеци в Интер Експо Център предстои да се проведат първостепенни международни изложения. Сред тях са: WINE&SPIRITS SHOW (месец май), АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА  и БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ (месец юни). Ще се реализират и многобройни конференции и конгресни събития от разнороден характер.
 
В създалите се през последната година условия, изложенията доказаха, че са най-сигурните места за осъществяване на бизнес контакти. Организираните според всички национални и международни здравни изисквания форуми в Интер Експо Център създават контролирана среда за бизнес срещи, осигуряваща максимална здравна сигурност за всички участници. За това допринасят и допълнително разработени „Вътрешни правила“, фокусиращи се върху създаване и реализиране на допълнителни мерки, сред които Crowd management система, широки пътеки и отстояние между щандовете, възможност за използване на прозрачни прегради при бизнес преговорите.
 
През предстоящите месеци до края на 2021 г. очакваме спокойна и сигурна обстановка, която да позволи завръщането към нормалната бизнес среда с контакти на живо. Със своите успешни 20 години, Интер Експо Център се утвърди именно като мястото, предлагащо ефективна среда за реализиране на качествени бизнес контакти за различни сектори от икономиката на България.