03.07.2020

Под светлините на прожекторите на #BRINGTHEBLOGGERS Vol.3 – бъдещето и перспективите пред инфлуенсърите

Третото издание на събитието се проведе в Интер Експо Център

Срещи с топ-инфлуенсъри, представители на много брандове от различни сектори и експерти. Всички те се събраха на събитието #BRINGTHEBLOGGERS Vol.3 на 2-и юли, организирано от Grazia и Missbloom.bg. Домакин бе Интер Експо Център.

Разисквани в зала „Витоша“ бяха редица теми. Целта бе широката публика да получи най-пълноценния и интересен анализ за развитието на инфлуенсърството в България. Едноименното събитие се състоя при изпълнение на всички противоепидемични мерки, наложени от Министерство на здравеопазването.

В последователни панели, посветени на различни тематики, участие взеха редица известни имена. Сред тях бяха Лилия Дакова (lilleybon) и гримьорът Кирил Гуцов (kirilgutsov) – в частта, посветена на Beauty & Fashion.

Панелът „Food Bloggers“ даде възможност присъстващите да се запознаят на живо с опита и практиките на Лилия Гатева (lilly_of_the_vegan), Ади Гюзелева (infoodveritas) и Диана Шингарова (gourmetfriday). Кафе-паузата бе последвана от панела „Influencer marketing“, в който участие взеха Елена Асенова, Brand and Advertising Activation @ Avon и Гергана Костадинова, Директор „Комуникации, реклама и ПР @ Right Direction Ltd“.

В „In The World of Tech“ на сцената се качиха Никола Балов (nixanbal) и Андреа Банда Банда (andrea_bandabanda).

Допълнителна информация за #BRINGTHEBLOGGERS Vol.3 можете да откриете ТУК и ТУК.
Gallery