07.06.2019

Потопяваме се в магията на кафето; Интер Експо Център посреща Sofia Coffee Festival 2019

Вратите на фестивала са отворени за гостите на 8 и 9 юни, от 10.00 до 18.00 часа

Ароматно кафе, професионални състезания и вълнуваща обстановка. Всичко това ще ни предложи Sofia Coffee Festival 2019. А събитието, организирано от New Media Studios със сигурност ще превърне уикенда на всеки посетител в емоционално преживянане.

Фестивалът посреща любителите на божествената напитка в международният изложбен център – Интер Експо Център. В продължетие на два дни, 8 и 9 юни,  Sofia Coffee Festival 2019 ще дава възможност на гостите си да се срещнат с производители на кафе. Ще научат и много за историята на растението и получаването на крайния продукт – това така ароматно кафе. И със сигурност ще се удивят от невероятното разнообразие, тъй като в Интер Експо Център ще бъдат предложени вкусове от целия свят...

Разбира се, ще бъдат дадени много „апетитни“ подробности за приготвянето на ободряващата напитка. На гостите ще бъдат представени и едни от най-добрите машини за приготвяне на кафе както в домашни условия, така и офиса, заведението и хотела.

Sofia Coffee Festival 2019 ще посреща почитателите на кафето в Интер Експо Център през целия уикенд – на 8 и 9 юни. Вратите на фестивала са отворени за гостите от 10.00 до 18.00 часа.