16.03.2020

Промяна на датите на провеждане на изложения Маштех & Иннотех Експо и Техномебел 2020

Над 360 изложения, провеждани в Европа в периода февруари - април 2020 г., бяха пренасочени за други периоди, основно за месеците юни и юли.
 
С Решение на извънредно заседание на Министерски съвет от 8 март т.г. и Заповед на министъра на здравеопазването, във връзка с разпространението на Covid-19 на територията на Република България са преустановени масовите мероприятия на закрито.
 
При така усложнената международна обстановка, свързана с изключително динамичното разпространение на Covid-19 в света, над 360 изложения, провеждани в Европа в периода февруари - април 2020 г., бяха пренасочени за други периоди, основно за месеците юни и юли.
 
За Интер Експо Център е основна грижата за живота и здравето, както на нашите служители, така и на служителите на фирмите изложители и на потенциалните посетители на всяко събитие, организирано на територията на изложбения комплекс. Подготвили сме всички необходими мерки за засилени хигиенни и дезинфекциращи дейности, които ще бъдат осъществени за целия календар от предстоящи мероприятия.
 
Във връзка с всички тези обстоятелства, Интер Експо Център променя периода за провеждане на международните изложения МАШТЕХ & ИННОТЕХ ЕКСПО за периода 9 – 12 юни и ТЕХНОМЕБЕЛ за 29 септември – 2 октомври 2020 г.
 
Смятаме, че при създалата се обстановка с рестрикции, както в Европа, така и в световен мащаб, промяната на периода за провеждане на изложенията ще запази потенциала за представяне на възможностите на секторите в правилната пропорция.