21.09.2023

Smart Poultry World – уникално за индустрията събитие

Събитие, което представи знания, инструменти и контакти с изложение и семинарна програма.

За първи път сме домакин на Smart Poultry World. Събитие, което представи знания, инструменти и контакти, като напълни изложбена и конгресна зала в два дни.
Птицевъдите в България имаха възможността да намерят най-оптималните решения на днешните и бъдещите проблеми, пред които са изправени.

Официални гости на събитието бяха министърът на земеделието Кирил Вътев и председателят на Българската стопанска камара Добри Митрев. 

Бяха обособени 44 щанда, между които се отличават няколко световни лидери в областта на технологичното оборудване, енергийната ефективност, храненето, здравеопазването и генетиката.

В изложбената част имаше участници от България, Гърция, Румъния, Хърватия, Сърбия, Босна и Херцеговина, Молдова, Северна Македония, Албания, Черна Гора, Турция и други.

Фокус на събитието беше осигуряването на по-високо ниво на производителност, устойчивост, здраве на животните и качество на храните в птицевъдната индустрия. Бяха показани машини и инструменти за автоматизация, дигитализация и възприемане на нови екологични практики. Събитието започна полезен диалог между световните технологични иноватори и птицевъдната индустрия.
Smart Poultry World черпи от десетилетна традиция на събиране и сътрудничество в индустрията, създадена от Българския съюз на птицевъдите. Партньорството продължава, като създават уникална нова платформа за птицевъдната индустрия в България и чужбина, за да си взаимодействат, да се учат и да растат.

Благодарим на организаторите от BulX и Съюз на птицевъдите в България за доверието. Вярваме, че поставихме заедно началото на едно от най- силните събития за тази индустрия провеждани в Интер Експо Център.
 
Gallery