02.10.2018

Стартират COPIS и ТМТ Експо - изложенията, посветени на текстилната индустрия, печата и рекламата

ТМТ Експо и COPIS се провеждат от 2 до 4 октомври в Интер Експо Център

От 2 до 4 октомври Интер Експо Център ще отвори вратите си за изложенията, посветени на текстилната индустрия, печата и рекламата – ТМТ Експо и COPIS. Паралелно провеждащите си изложения предоставят платформа за среща на професионалистите в двата бранша, които могат да обменят идеи, опит и контакти и да развиват бизнеса си.

Печатът и рекламата разкриват възможностите си на изложение COPIS

Събитието дава възможност за проследяване на нови продукти, високоефективни технологии и последните тенденции в производството, дистрибуцията и търговията с печатна, светлинна, външна и сувенирна реклама, Това ще бъде 7-о издание на COPIS – единственото в България B2B изложение, посветено на печатната и рекламната индустрия. Над 120 директни изложители, 25% от които – чуждестранни, ще разположат щандовете си на площ от 4500 кв.м. Фирмите са от България, Германия, Румъния, Полша, Чехия, Унгария, Китай.

COPIS ще разкрие възможностите на високите технологии в сектора. Ще бъдат демонстрирани принтери за директен печат върху текстил. Браншът ще се запознае и с последните тенденции при широкоформатния дигитален печат. Секторът ще разбере и кои са последните технологии за създаването на успешна реклама, както и кои са правилните материали, аксесоари и подходи при създаването на корпоративна идентичност.

За първи път: ТМТ Експо – изложението за текстил, машини и технологии в текстилната индустрия

През тази година текстилната индустрия се сдобива с нова професионална платформа. Това е международното изложение за текстил, машини и технологии в текстилната индустрия ТМТ Експо. Участие ще вземат фирми от България и чужбина, развиващи дейност в проектирането и производството на текстилен дизайн и текстилни продукти, технологиите и автоматизацията, производството на прежди и платове, дигитални печатни технологии и технологии за кроене, интериорни текстили, свързващи и закрепващи материали,  аксесоари, специализиран софтуер и други.

ТМТ Експо провокира интереса на производителите на тъкани, български и чуждестранни инвеститори, представители на конфекционното и трикотажното производство, производители на нетъкан текстил, преработватели на текстилни и гъвкави материали, представители от сектора на услугите, дистрибутори и търговци, инженери, механици, технолози, посетители от научноизследователски институти и университети, професионални училища. В рамките на изложението ще се проведе и 20-а Националната текстилна конференция „Традиции и иновации в текстила и облеклото“, която ще събере професионалистите в банша и ще постави на дневен ред актуалните проблеми в сектора.

Актуални новини за ТМТ Експо и COPIS 2018 ще откриете на tmtexpo.bg и copi-s.com.