09.03.2022

Събития по ноти

Готови ли сте за музикално изживяване от ново измерение? То е вече тук, независимо какъв е отговорът.

На 12 март Интер Експо Център ще посрещне грандиозното аудио-визуално шоу Set About Sofia. Зала 4 ще придобие изцяло нов облик, благодарение на уникалните визуални елементи, светлини и ефекти, специално изработени за техно партито. На една сцена ще се съберат едни от най-нашумелите техно изпълнители, сред които Giorgia Angiuli, Julian Jeweil, ключовите холандски артисти Egbert и Secret Cinema, редом със създателите на лейбъла Set About - Metodi Hristov, Gallya, Nikolay Kirov, както и Peppou. Проектът обиколил световни сцени като Франция, Аржентина, Швейцария, Ливан, Холандия, за пръв път ще акостира в София. Организаторите обещават зрелищно мултисензорно преживяване, за което дълго ще се говори и помни.
 
Междувременно, в емблематичната за техно сцената Зала 4, гостува едно от най-разпознаваемите имена в електронната музика в последните години – Boris Brejcha. Той взе специално участие на EPISODE 8, организирано от EXE club, като представи за пръв път ексклузивния си сет на българска сцена. Традиционно немският DJ участва на едни от най-големите европейски и световни фестивали като Tomorrowland, EXIT и Time Wrap и рядко в по-малки събития. Ето защо участието му в София на 18-ти февруари беше изключително. Светлинните ефекти и неповторимата енергия, струяща от траковете на артистите, създадоха неповторима парти атмосфера за всички посетители.

Поредица от звездни събития

Очакват ни много и интригуващи музикални проекти през настоящата година, някои от които с мащаби не случвали се на закрито в България. Богата палитра от музикални жанрове, звезди от родния и световния небосклон и колосални сцени ще „превземат“ залите в събитийния център. За да разберете първи кога, следете фейсбук страницата ни и календара със събития.

Повече информация за предстоящото събитие Set About Sofia вижте ТУК; билети може да закупите от BILET.BG. 
Gallery