10.05.2019

Volkswagen Club Fest - събитието от фенове за фенове, е в Интер Експо Център от 10 до 12 май

Любителите на марката ще открият разнообразие от класически, тунинговани и състезателни машини

От 10 май Интер Експо Център се превръща в притегателно място за любителите на автомобили. Защото в международния изложбен център врати отваря десетият пореден Volkswagen Club Fest - събитието от фенове за фенове. Страстните почитатели на световната марка ще могат да се насладят на многобройните си любими си возила до 12 май, в зали 5 и 6 на Интер Експо Център.

Изложението на автомобили на феновете на концерна Volkswagen AG (VAG) се организира от Клуб на привържениците на Фолксваген в България (VWclub.bg) с подкрепата на Порше БГ ЕООД - официален вносител на Volkswagen за България.

Привържениците на марката ще открият класически автомобили, тунинговани и състезателни машини както и най-новите попълнения в портфолиото на автомобилния гигант. „Volkswagen Club Fest показва разнообразието от автомобили и феновете, които живеят с тях“, коментират организаторите. Едно е сигурно – всеки посетител може да открие любимеца си тук.

На 10 май вратите са отворени за посетители от 14:00 до 19:00 часа, а на 11 и 12 май – от 10:00 до 18:00 часа. Всичко за Volkswagen Club Fest 2019 ще откриете на fest.vwclub.bg.
 
Gallery