01.06.2022

Всичко най-интересно от социалните мрежи и инфлуенсърите

Интер Експо Център бе домакин на #BringTheBloggers - събитието, събиращо инфлуенсъри, блогъри и техните почитатели на едно място.
 
За девети пореден път списание GRAZIA и missbloom.bg събират на едно място топ български блогъри и инфлуенсъри на едно място. На 28-ми май в зала Витоша, на единственото за тази година издание на #BringTheBloggers, част от най-изявените онлайн личности споделиха своя опит и интересни детайли „от кухнята“, дадоха ценни съвети и насоки на гостите на събитието. В четири панела се разгледаха темите за колаборациите между бизнеса и инфлуенсърите, как се случва подбора за различните кампании и какви са изискванията, трендът TikTok, изкуството да поддържаш нестандартен и интересен фийд в Instagram и емоциите от The #Awards 2021.

Първата част стартира с Ива Софиянска и Евгения Джаферович от A-social, които очертаха най-ключовите моменти в комуникацията бизнес – инфлуенсър. Симона Стилиянова, позната под името Zero Waste Sofia, разказа за умението да живееш в унисон с природата, как да превърнеш усилията си да намалиш отпадъка си в навик и естествено поведение. Тя сподели за стремежа си към максимална устойчивост и даде ценни насоки как всеки един от нас би могъл да направи крачка в тази посока. Навлязохме и в дебрите на TikTok, благодарение на Ива Мандичева, която сподели за тънкостите на новата социална мрежа, как се правят колаборации между инфлуенсъри и ключът към добрите резултати - постоянството.

 Втората половина на събитието продължи с Диана Петрова – човекът зад новия прочит на Барби културата у нас – Момата Барби. Тя представи своята свежа идея за вплитане на фолклора с комерсиалния и дигиталния свят и неочаквания интерес към нея от страна на аудиторията. Рада Копрева сподели за спонтанността в създаването на Instagram и Youtube съдържание, а победителите от The #Awards - fabmamaworld, Алина Манова и Сами Хоссни, разказаха за вълненията около награждаването, както и новостите в сферата на дигиталния свят, но и градския живот. Позитивното събитие продължи с коктейл и много сладки приказки и създаване на контакти.