02.07.2020

Зала „Витоша“ прие деветите годишните награди BUSINESS LADY

Отличията се връчват за най-голям принос на българската делова жена в различни категории

„Успешен мениджмънт“, „Устойчиво развитие“, „Креативни и иновативни маркетинг подходи“, „Предприемачество“, „Технологии и иновации“, „Личност-вдъхновител“, „Лидер на промяната“. Това бяха само част от категориите, в които бяха връчени годишните награди BUSINESS LADY 2020. Елегантното събитие, организирано от списание и клуб Business Lady, се проведе на 1 юли 2020 г., в зала „Витоша“ на Интер Експо Център.

Деветото издание на отличията събра на едно място успешни бизнес практики и отново се превърна в трибуна за различни професионални успехи, лични качества и достижения. Наградени бяха представители на различни икономически сектори и компании, включително и представители на журналистическата гилдия.

През тази година церемонията по връчване на наградите BUSINESS LADY 2020 бе кулминация на най-голямата онлайн нетуъркинг конференция за жени в бизнеса BUSINESS LADY EXCELLENCE: Reload. Тя се проведе на 16 и 17 юни.

„Отличията се връчват за най-голям принос на българската делова жена в различни категории“, коментират организаторите. Чрез наградите се дава гласност на успешните управленски модели, ефективните бизнес практики и развитието на човешкия капитал, като по този начин се поощри женското предприемачеството сред българската общественост. Събитието дава възможност за засилването на лидерските позиции и позитивния корпоративен имидж на мениджмънта на компанията, спрямо конкурентите, партньорите и крайните клиенти.