03.10.2023

Започна изложение MachTech&InnoTech EXPO 2023

Очаква се министърът на икономиката и индустрията Богдан Богданов да открие формата, в който се включват над 150 изложители от България, Германия, Италия, Румъния, Китай, Австрия и Чехия  

Стотици световни и регионални индустриални брандове, над 150 изложители, щандове в 4 палати, 10 000 кв.м. от площта на Интер Експо Център, технологични форуми. Всичко това предлага на бизнеса от 3 до 6 октомври българското индустриално изложение MachTech&InnoTech. На официална церемония на 3 октомври се очаква да бъде открито от министъра на икономиката и индустрията – Богдан Богданов. Очакват се и посланиците на представените на изложението държави, браншовите камари, Българска стопанска камара, Асоциация на индустриалния капитал в България, Българска търговско-промишлена палата и др.

През последното десетилетие изложение MachTech&InnoTech се превърна в притегателна точка за индустрията на Балканите и Източна Европа, В 14-ото издание фирми от България, Германия, Италия, Румъния, Китай, Австрия и Чехия представят над 350 бранда, а София се превръща в индустриален хъб. „От Австрия и Чехия има мащабни колективни участия“, добавят организаторите. Възможността за обогатяване на продуктовото портфолио, разширяване на дистрибуторската мрежа, сдобиване с ценно ноу-хау и личните срещи с иноваторите са сред предимствата, привличащи специализираната аудитория на MachTech&InnoTech.
 
КУПЕТЕ СВОЯ БИЛЕТ ЗА ПОСЕЩЕНИЕ
За максимално улеснение на посетителите организаторите са усъвършенствали онлайн платформата си www.machtech.bg и само с няколко крика се сдобиваме с желания брой билети. Разбира се, билет може да се купи и на място – на касите на Интер Експо Център.

Роботизация, автоматизация, 3D технологии, системи и машини за индустрията

В зоната на MachTech индустрията открива най-новото при металорежещите и обработващите машини, технологиите за заваряване, външна и термообработка, машинно проектиране, хидравликата и пневматиката, лазерните технологии и опазването на околната среда при индустриалните процеси. Успоредно с това зоната на InnoTech потопява хилядите присъстващи на изложението в иновациите при системите за индустриална автоматизация, роботиката, електрониката, софтуера, 3D принтирането, проектирането и др.

Съпътстващите формати – този ключов елемент

Професионалните форуми и специализираните събития са неразделна част от MachTech&InnoTech. Сред ключовите събития през тази година е Industrial Tech Forum. Реализиран от TLL Media и Интер Експо Център, на 4 октомври, форматът среща индустриалци и специалисти с иновации за промишлеността, предлагани на българския пазар. „Всеки присъстващ на MachTech&InnoTech ще може да посети събитието“, споделят организаторите.

Вратите на MachTech&InnoTech 2023 са отворени за посетители от 3 до 5 октомври между 10.00 и 18.00 часа, а в петък, 6 октомври – до 17.00 часа.