23.04.2024

Започна ТЕХНОМЕБЕЛ - изложението на мебелната и дървообработващата промишленост

В продължение на четири дни близо 100 фирми представят машини, софтуер, продукти и материали от последно поколение за индустрията

От 23 до 26 април София се превръща в пресечна точка за Източна Европа на мебелната и дървообработващата промишленост. Защото в Интер Експо Център ще се проведе изложение ТЕХНОМЕБЕЛ – безспорно, едно от най-очакваните от сектора събития. През тази година международният формат отбелязва своя 20-годишен юбилей. Организатори са Интер Експо Център и Браншовата камара на дървообработващата и мебелна промишленост (БКДМП).

Върху повече от 8000 кв.м. посетителите ще открият щандовете на близо 100 участници. От своя страна те ще представят над 300 регионални и световни брандове от всеки сгемент на мебелната и дървообработващата промишленост. Изложение ТЕХНОМЕБЕЛ 2024 ще бъде официално открито на церемония в 13.00 часа на 23 април. Мястото ще бъде Семинарна зала в Изложбена зала 2.
 
КУПЕТЕ СВОЯ БИЛЕТ ЗА ПОСЕЩЕНИЕ
Залите на Интер Експо Център ще се изпълнят с продуктите и материалите, механизмите с различни функции, паркети, панти за врати, плоскости, обков, машини, софтуер и др. Над 20% от представените брандове са свързани с дървообработващите машини и оборудването, 18% - с мебелен обков, механизми и детайли, 15% - бояджийска техника, 14% се фокусират върху материалите за производство на мебели и кантове, лакове и масла – 13% и др.

Паркет, за който водата не е проблем, иновативни мебелни механизми, гигантски машини, сред които CNC центрове за пробиване, машини за автоматична обработка на детайли и елементи, софтуер, брез който индивидуалният подход към всеки проект е по-лесен отвсякога... Това са само част от иновациите на ТЕХНОМЕБЕЛ 2024, от 23 до 26 април.

За посетителите

„През последните години ТЕХНОМЕБЕЛ се утвърди като важен международен форум“, коментират организаторите. Очаква се изложението, което се провежда на всеки две години, отново да привлече интереса на публиката от България, Източна и Централна Европа.

За посетителите се подготвят поредица от презентации. Благодарение на тях те ще разберат повече за демонстрираните на изложението иновации, за актуалните въпроси, визиите и различните подходи в съвременната индустрия.

За улеснение на посетителите, през всички изложбени дни, те ще могат да закупят билета си онлайн – на www.iec.urboapp.com или от касите на Интер Експо Център. От 23 до 25 април вратите на изложение ТЕХНОМЕБЕЛ 2024 ще бъдат отворени за посетители между 10.00 и 18.00 часа, а в последния ден, 26 април – до 17.00 часа.