новини

Интер Експо Център показа ново лице. След мащабен ремонт, началото, на който бе поставен с разрушително Demolition party на 4 юни, Конгресният център е с модернизиран облик, отговарящ на все по-високите стандарти и иновативни тенденции, които организаторите на събития изискват.

За да демонстрира възможностите, които основните реновирани зали предлагат, Интер Експо Център организира ON Day, в който партньори и медии имаха възможност да се запознаят отблизо с новите промените. 

Преобразяване

През цялостно преобразяване премина най-голямата конгресна зала в международния изложбен център, а именно емблематичната зала „Витоша“, която вече е оборудвана съобразно най-новите тенденции в аудио и визуалната техника. След промените тя впечатлява и с най-високите акустични показатели в България за конгресни зали от подобен тип. Осветлението също е изцяло подновено и модернизирано, като се залага приросъобразно и щадящо очите, осигурявано от иновативната система DALI. Грижата за природата и усещането за натуралност присъства и във всички останали компоненти на залата. При изграждането на интериора са използвани основно материали от естествена дървесина.

Интерактивни възможности

Надградени са и интерактивните възможности на залата. След ремонта Конгресният център може да се похвали с изключителния за страната ни curved екран -който създава 360 - градусова визуализация, позволяващ провеждане на събития от нови за страната ни формати.

Разбирането за максималното оползотворяване на пространството е водещо и при реновирането на зала "Родопи". Благодарение на подвижна шумоизолираща стена DORMA тя вече може да се трансформира в пространство както за малки, така и за големи събития.

Реновирано е и фоайето, свързващо конгресните зали, като то впечатлява с перфектна акустика и изолиране на всички шумове, за да спомогне добрия networking и отлична комуникация при изложения и коктейли. За удобството на клиентите е обособен бизнес салон (бизнес лаундж зона) с дизайнерски мебели и възможност за индивидуална подредба. Предлагат се и редица възможности за брандиране на залите спрямо изискванията на клиента, благодарение на пана с ЕКО печат на плат.

Състоялата се промяна е на всички нива и обхваща цялостното обслужване, предлагайки на клиентите възможност за лоялна програма и специални индивидуални оферти към всеки.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>