Календар


Специализирани услуги за вашето събитие от логистика, оборудване и изграждане на щанд до маркетинг, брандиране и кетъринг.

Спедиция и логистика
Експо Логистик ЕООД е официален спедитор на територията на Интер Експо и Конгресен Център в София. Дружеството е създадено през 2001 г. между Агенция Булгарреклама ЕООД и DANZAS Messen GmbH с основна цел спедиторска и митническа обработка на пратки за провежданите в Интер Експо и Конгресен Център мероприятия.

Експо Логистик ЕООД разполага с квалифициран персонал, необходимите техника, оборудване и складови помещения, които допринасят за налагането му  като коректна, надеждна и уважавана фирма в областта на панаирната спедиция.

Дружеството предлага пълен и качествен комплект от спедиторски услуги на конкурентни цени.
Предметът на дейност обхваща: транспортни, спедиторски и митнически услуги за панаири, изложби, конгреси, семинари и презентации на чужди фирми в България и български фирми в чужбина.

Експо Логистик
Имейл: expologistik@iec.bg
Телефон: + 359 2 9655 296, + 359 2 4013 296
Факс: + 359 2 9655 258, + 359 2 4013 258
Експо логистик
Рекламни услуги
Защо е важна рекламата?
Защото рекламата е най-прекият път за комуникация с клиентите!
Добрата реклама е основен инструмент за запазване и насърчаване на всеки един бизнес, без значение от размера и мащаба му. 
Рекламата е основополагащ елемент за изграждането на имидж и разпознаваемост на бранда. Чрез рекламата бъдещите Ви клиенти ще могат да се запознаят по-обстойно с предлаганите от Вас продукти и услуги, а също така и да направят сравнение със сходни други продукти, което ще Ви осигури възможността да се конкурирате с други бизнеси в същата сфера на дейност.
Семинари, презентационна техника
Богатството и разнообразието от дейности превръщат Конгресния център в непрестанно туптящото сърце на Интер Експо Център. 

Тук се осъществява цялостна консултация, комплексно обслужване и квалифицирано съдействие в планирането и провеждането на събития, а екипът впечатлява с професионалното си отношение. 

Конгресният център е споделеното пространство, в което предприемаческата общност посяга към възможностите, придобива нови знания, дефинира проблеми и намира решения. Чрез подходящата визуална трансформация се изгражда съвременен, жив и променящ се портрет на конгресните зали, гарантиращ най-добрата обстановка за участниците и зрителите.
 
Конгресният център разполага със:
  • Конгресни зали: 8 с капацитет от 20 до 450 места
  • Изложбени зали: 6 с капацитет до 2200 души всяка
  • Възможност за провеждане на събитие с над 5000 участници