новини

Всеки любител на лова, риболова и екстремните снежни спортове с нетърпение чака момента, в който заменя асфалта с горските пътища и пътеки. Адреналинът се покачва още повече, когато търсачите на силни усещания се изправят пред пресечените горски и планински терени. Преодоляването им отнема допълнително време, което несъмнено съкращава времето за практикуване на любимото занимание. Алтернативата – офроуд машината SnowDog, която фирма Snowdog Bulgaria ще представи на изложението „Наслука - лов, риболов, спорт“ от 14 до 17 септември в Интер Експо Център.

„SnowDog е иновативна, надеждна и забавна за оффроуд, на лед, сняг, в полето и навсякъде между тях“, коментират от компанията. Алтернативната на обикновените моторни шейни машина може да се използва както за риболов на лед и лов, така и при практикуване на снежни спортове и за забавление.

Компактна и с нисък разход на гориво

Операторът на SnowDog може удобно да седи в шейната с всичкия си багаж. Сред предимствата е компактният ѝ размер, което ѝ дава предимство пред по-големите машини. SnowDog се отличава с голяма маневреност, лесно управление, евтина поддръжка и малък разход на гориво от 3 литра на час. Разполага с дискови спирачки, електрически стартер, лед светлини; има възможност и за монтиране на шейна и седалка.

Продуктите, които „Snowdog Bulgaria“ ще представи на „Наслука - Лов, риболов, спорт“, ще откриете от 14 до 17 септември. От 14 до 16 септември вратите на изложението ще са отворени от 10.00 до 19.00 часа, а на 17 септември – до 17.00.