24.04.2024

Интер Експо Център приветства новия наемател ИНОВЕЙТИВ СЪЛЮШЪНС БЪЛГАРИЯ

През последните няколко години офисите на международния изложбен и конгресен център заеха компании с ключово значение за технологичния сектор
 
ИНОВЕЙТИВ СЪЛЮШЪНС БЪЛГАРИЯ е поредният нов наемател в офис сградата на Интер Експо Център. Присъствието на технологичната компания затвърждава позицията на международния изложбен и конгресен център като територия с профил, фокусиран върху технологичния сектор и иновациите. ИНОВЕЙТИВ СЪЛЮШЪНС БЪЛГАРИЯ допълва микса от компании, които оформят локацията като привлекателен технологичен хъб.
 
Екипът на Интер Експо Център благодари на агенция React Real Estate и брокера Ели Донгова за успешното сътрудничество в привличане на компанията ИНОВЕЙТИВ СЪЛЮШЪНС БЪЛГАРИЯ.
 
С решението на технологичната компания да се присъедини към нас, в сградата на Интер Експо Център остават последни малко над 2000 кв.м. свободни офисни площи. „Бъдещите наематели ще могат да се възползват от ексклузивното предложение да получат като допълнителен бонус паркоместа в закрития ни паркинг – възможност, каквато повечето други офис сгради не могат да осигурят за наемателите си“, съобщават от Интер Експо Център.
 
С концентрацията на наематели с профил от технологичния сектор и с провеждането на най-голямото в България индустриално технологично търговско изложение за машиностроене, автомоатизация, роботика и иновации MachTech&InnoTech Expo, Интер Експо Център става ключова локация за развитие на технологии и иновации в България