Услуги

Една локация, много лица

Интер Експо Център е компания, която е специализирана в организирането на събития с различен обем и формат. Програмата ни включва около 40 международни изложения и над 300 събития, които се провеждат всяка година на територията на Интер Експо Център. Компанията е в тясно сътрудничество с браншови и неправителствени организации, бизнес обществото и чуждестранни партньори.

Основната цел на екипа на Интер Експо Център през годините е да развива и разраства своята изложбена дейност, като същевременно разработва концепции за привличането на нови клиенти и събития, гарантирайки им, 
че услугите, които предлага, са от особено значение за тяхното развитие.
Интер Експо Център предлага модерни зони за отдих, оборудвани с дизайнерски мебели и декорации, които могат да бъдат перфектното място за почивка, както и за бизнес разговори и създаване на нови партньорства и контакти.
Брандинг/рекламни услуги
Добрата реклама е основен инструмент за запазване и насърчаване на всеки един бизнес, без значение от размера и мащаба му. 

Рекламата е основополагащ елемент за изграждането на имидж и разпознаваемост на бранда. Чрез рекламата бъдещите Ви клиенти ще могат да се запознаят по-обстойно с предлаганите от Вас продукти и услуги, а също така и да направят сравнение със сходни други продукти, което ще Ви осигури възможността да се конкурирате с други бизнеси в същата сфера на дейност.
 
Превод и хост услуги
За провеждане на успешни семинари и обучения Интер Експо Център предоставя необходимата конферентна техника от висок клас. 

Компанията има изградени партньорски отношения със сертифицирани преводачески фирми, които предлагат симултанен превод на повече от 22 езика. Има възможност за наемане на приемници и слушалки, както и за организираното им раздаване от компетентен персонал.

Интер Експо Център предоставя възможност за наемане на хостове, които да се погрижат за посрещането и настаняването на гостите на вашето събитие. Сред услугите, от които може да се възползвате, е и използването на гардероб, за да се чувстват гостите Ви максимално удобно и свободно по време на събитието Ви.
Логистични услуги
Експо Логистик ЕООД е официален спедитор на територията на Интер Експо и Конгресен Център в София. Дружеството е създадено през 2001 г. между Агенция Булгарреклама ЕООД и DANZAS Messen GmbH с основна цел спедиторска и митническа обработка на пратки за провежданите в Интер Експо и Конгресен Център мероприятия.

Експо Логистик ЕООД разполага с квалифициран персонал, необходимите техника, оборудване и складови помещения, които допринасят за налагането му  като коректна, надеждна и уважавана фирма в областта на панаирната спедиция.

Дружеството предлага пълен и качествен комплект от спедиторски услуги на конкурентни цени.
Предметът на дейност обхваща: транспортни, спедиторски и митнически услуги за панаири, изложби, конгреси, семинари и презентации на чужди фирми в България и български фирми в чужбина.

Експо Логистик
Имейл: expologistik@iec.bg
Телефон: + 359 2 9655 296+ 359 2 4013 296
Факс: + 359 2 9655 258, + 359 2 4013 258
Хотелско настаняване
Очаквайте скоро!